Klaas van het Hof
Programmamaker & DJ

Klaas van het Hof

Achtergrond
Klaas van het Hof
Non-Stop

BeatBox

Gepresenteerd door Klaas van het Hof

Start je weekend met de beste disco en dance classics die Klaas van ’t Hof met plezier voor je uitzoekt.Ga terug in de tijd en stap de beste discotheek van Rotterdam en omstreken in. Stiekem in je eentje of met een grote groep vrienden. Alles is geoorloofd.

Non-Stop

Je maatje in muziek

Een programma van Klaas van het Hof

In de jaren 80 is er zoveel goede muziek uitgebracht dat liefhebber Klaas van ’t Hof ze graag met je deelt.De nostalgie komt weer naar boven met al die oude platen van weleer. Zing mee met de klassiekers en de hits van vandaag tijdens het programma 'Je Maatje in Muziek'.Klaas van het Hof, geboren 2 september 1965 te Rotterdam.

De hobby begon 40 jaar geleden op mijn slaapkamer, aangestoken en door het programma ‘De Soul Show’ van Ferry Maat, is de liefde begonnen voor het maken van een Dance Classics programma.

Op mijn 20ste draaide ik in een aantal Discotheken in Rotterdam, zoals de Vips, Gay Palace en diverse kleine clubs in de regio.

De jaren 80 en 90 zijn in vogelvlucht voorbij gegaan met het maken van radioprogramma’s voor diverse stations in Nederland en België.

Klaas presenteerde in de periode 1987 & 1988 een programma op het eerste jongeren station van Nederland, News FM (Rotterdamse ether 93.9) News FM werd later Stads Radio Rotterdam.

Ook in de periode van de radio piraten maakte Klaas programma’s in Nederland voor onder andere Free Radio Rotterdam, Radio Amerika en Radio Amore om er zomaar een paar te noemen.

Ook in België maakte Klaas in de jaren 80 & 90 radio programma’s voor Radio Telstar 105 FM  (Wuustwezel), Radio Paloma en Focus Fantastic 107.8 (Leopoldsburg)

Klaas presenteert inmiddels al meer dan 40 jaar diverse radioprogramma’s die worden uitgezonden op vele Radio en Internet stations.

Mijn fovoriete quote

“Not how long, but how well you have lived is the main thing.”

Geef je beoordeling

Disc-JockeyProgrammamaker

0%