William Born
Programmamaker & DJ

William Born

Achtergrond
William Born
Non-Stop

Born to be Wild

Een programma van William Born

William BornINFO William is per april 2022 helaas gestopt Hallo radio Amerika luisteraars,Mijn naam is William Born en inmiddels 50 jaar oud en een radioliefhebber pur sang.Deze liefde begon in de jaren 70 vorm te krijgen toen ik Ferry Maat leerde kennen via toen nog Hilversum 3. De liefde werd echt intens toen de donderdagavond koopgoot open ging in de vorm van de soulshow. Toen was het hek volledig open.Gedurende […]William Born
INFO

William is per april 2022 helaas gestopt

Hallo radio Amerika luisteraars,

Mijn naam is William Born en inmiddels 50 jaar oud en een radioliefhebber pur sang.

Deze liefde begon in de jaren 70 vorm te krijgen toen ik Ferry Maat leerde kennen via toen nog Hilversum 3. De liefde werd echt intens toen de donderdagavond koopgoot open ging in de vorm van de soulshow. Toen was het hek volledig open.

Gedurende mijn 30 jaar ervaring als dj heb ik bij verschillende stations gewerkt zoals Twente Fm, Regio FM, LinQ FM en zo kan ik er nog 18 opnoemen.

Met als hoogtepunt dat ik nu volledig onafhankelijk ben wat betekent dat ik kan draaien wat ik wil. En daarom ben ik ook blij met Radio Amerika en is het heerlijk om op vrijdagmiddag van 17:00 tot 18:00 alvast het weekend gevoel kan geven voor jou als luisteraar.

De ‘Born to be Wild’ Show is een show van oud en nieuw zonder onzinnig gelul en flauwe interviews waar niemand  op zit te wachten. 

Groetjes,
William

Mijn favoriete quote

“Muziek is de key zonder franje.”

Geef je beoordeling

Disc-JockeyProgrammamaker

0%